Shabu Shabu Apeldoorn bestaat inmiddels 5 jaar en viert dit

Foto: Shabu

Bij sushi restaurant Shabu Shabu kunt u All You Can Taste lunchen en dineren. Ga sushi eten voor een vaste prijs! In Apeldoorn zit het bedrijf inmmiddels 5 jaar. Om dit te vieren kunt u op 12 juni per 2 personen gratis sashimi mix of gegrilde gamba eten. Ook krijgt u gratis een glas bubbels, ook alcoholvrij.

Shabu Shabu Apeldoorn

Met pure verse ingrediënten, die de koks verwerken tot smakelijke Japanse gerechten, kunt u een ware ‘japanese dining experience’ verwachten. Het all you can taste-concept van Shabu Shabu houdt in dat u onbeperkt kunt genieten van de heerlijke smaken die de Japanse keuken te bieden heeft. U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod van meer dan 100 verschillende Japanse gerechtjes. Zo kunt u natuurlijk nigiri en maki sushi bestellen, maar ook kiezen voor een malse eendenborstfilet of een frisse Japanse salade. Eten bij Shabu Shabu is dan ook zeer geschikt voor mensen die ervan houden om te proeven van verschillende gerechtjes en die nieuwe smaken willen ontdekken. Neem alvast een kijkje op onze menukaart om te zien welke heerlijke gerechten u bij ons kunt bestellen.

Duurzame vis

Shabu Shabu bereidt al geruime tijd haar gerechten met duurzame vis en is nu als eerste sushiketen in Nederland partner van Stichting Vis&Seizoen. Deze stichting is een initiatief van Versvishandel Jan van As en heeft als doel de visconsumptie en het visaanbod in de horeca structureel te verduurzamen. Shabu Shabu wil door middel van dit partnerschap bijdragen aan een duurzame visvangst en kweek.

Wanneer u een avondje komt eten bij Shabu Shabu, kiest u voor:

  • Een vaste prijs
  • Keuze uit meer dan 100 gerechten
  • Altijd verse producten
  • Onbeperkt genieten
  • Een dessertbuffet
  • Restaurants in heel Nederland

Shabu To Go: de bezorg- en afhaaldienst van Shabu Shabu!

Bij Shabu To Go kun je gemakkelijk en snel online de heerlijke sushi van Shabu Shabu bestellen. We leveren een snelle service en werken met verse producten waardoor je ook thuis kunt genieten van onze heerlijke gerechten.

Zowel de smaak van de producten als de kwaliteit van onze ingrediënten is belangrijk en staat bij ons hoog in het vaandel. Elke dag worden de gerechten klaargemaakt met vers geleverde producten en leveren wij een uitgebreid assortiment aan sushi en verschillende bijgerechten.

Bestel dus snel en gemakkelijk de lekkerste sushi bij Shabu To Go en onze supersnelle bezorgers zorgen ervoor dat je binnen no-time kunt genieten van je sushi!