Monkey Town Apeldoorn introduceert Oehlie Clubkaart

Foto: Van de Regie

Vanaf nu kunnen bezoekers van Monkey Town zich aanmelden voor de Oehlie Club en de kaart gratis in ontvangst nemen. Met de Oehlie Clubkaart sparen bezoekers punten voor gratis items. Iedere euro die de bezoeker besteedt bij de entree van Monkey Town is 1 Oehlie-punt waard.

Waarvoor kun je sparen?

De gespaarde Oehliepunten kunnen de Oehlie Clubleden in wisselen voor diverse producten en/of acties. In de toekomst komen er leuke acties en events voor de Oehlie-punten spaarders. En maken de Oehlie Clubleden kans op een gratis entree in de Monkey Town loterij. Om te beginnen kan gespaard worden voor:

  • 50 Oehlie-punten: Koffie naar keuze of een Oehlie bewaarbeker met limonade
  • 70 Oehlie-punten: Voor één persoon gratis toegang FunClimb
  • 100 Oehlie-punten: Koffie met appeltaart of een kan limonade met een zakje chips
  • 150 Oehlie-punten: Oehlie Smulbox voor 1 persoon
  • 200 Oehlie-punten: 2 e kind gratis entree

Nieuw bij Monkey Town vanaf september

Na de zomer start Monkey Town Apeldoorn met een eigen Escaperoom speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Daarnaast beginnen we dan ook met Graffiti workshops voor kinderfeestjes. Meer informatie hierover volgt in de zomer!

Monkey Town en Fun Climb

Monkey Town Apeldoorn is ruim 2000 m2 indoor speelplezier voor kinderen. Alleen kinderen betalen entrée. Voor de allerkleinsten is er een grote peuterhoek. Voor peuters van 1 t/m 3 jaar geldt op maandag t/m vrijdag, met uitzondering van vakanties en feestdagen, bij binnenkomst tot 11:30 uur een gereduceerd peutertarief. Vanaf 6 jaar kan je klimmen op diverse wanden van 7 meter hoog of springen naar een banaan vanaf een platform op 5 meter hoogte. Voor deze Fun Climb klimsensatie geldt een kleine entreetoeslag en is aan te raden vooraf te reserveren.