Grootste openlucht filmfestival van Nederland in Apeldoorn

Foto: BAAS Amsterdam

Vue en Accres Apeldoorn gaan deze zomer weer in het prachtige bos in Apeldoorn de nieuwste bioscoopfilms vertonen.

Grootste openlucht filmfestival

Vanaf 17 tot en met 25 augustus worden de laatste bioscoophits en filmpremières op een mega filmdoek getoond op een unieke locatie; namelijk midden in de natuur. Het romantische Stadspark Berg en Bos is ook dit jaar weer het decor voor het Vue Openlucht Filmfestival. Het filmprogramma is bekend en de verkoop van kaarten voor het populaire filmfestival is van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Filmprogramma

Het Vue Openlucht Filmfestival trekt elk jaar weer meer bezoekers. De bosweide biedt per avond plaats aan meer dan 2000 man, waarvan 500 overdekte zitplaatsen op de tribune. Het festival toont verschillende filmgenres, waaronder de nieuwe blockbusters Mission Impossible – Fallout, Mamma Mia: Here We Go Again!, Incredibles 2 en Jurassic World: Fallen Kingdom. De voorpremière van de film Book Club kan ook op deze unieke locatie bekeken worden. Daarnaast staat de veelbesproken horrorfilm Hereditary op het programma voor de echte durfals.

Mission: Impossible – Fallout 17 augustus
Incredibles 2 18 augustus
Hereditary 19 augustus
Wild 20 augustus
Book Club 21 augustus
Mamma Mia: Here we Go Again! 22 augustus
THE MEG 23 augustus
The Spy Who Dumped Me 24 augustus
Jurassic World: Fallen Kingdom 25 augustus

Accres Apeldoorn BV en Vue Nederland

Waar Vue verantwoordelijk is voor de techniek en het programma ligt de organisatie van het filmfestival in handen van Accres Apeldoorn. Accres organiseert voor het 26ste jaar het Openlucht Filmfestival om onder andere de attractiviteit van het Stadspark te vergroten en levert hiermee een bijdrage aan het toeristisch toplandschap van de gemeente Apeldoorn. Behalve  Vue Apeldoorn, heeft de moedermaatschappij nog 20 bioscopen ion Nederland en daarmee is het de 2e bioscoopketen van Nederland.