Antiek- en curiosamarkt weer 3x in de binnenstad

Foto: Apeldoorn Binnenstad

Op donderdag 5 en 26 juli en 9 augustus 2018 vindt de Antiek- en Curiosamarkt weer plaats. Door haar omvang en de kwaliteit van de aangeboden waren zijn de Antiek- & Curiosamarkten op het Marktplein een begrip. Het aanbod is groot; ook dit jaar zijn er maar liefst rond de 300 kramen per markt.

Antiek en curiosa

Traditiegetrouw worden de kramen bezet door bedrijven die handelen in antiek, door deelnemers die het verzamelen van antiek als hobby hebben en door deelnemers die de zolder van hun voorouders aan het opruimen zijn geweest. Deze deelnemers komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit België en Duitsland. Er is dus voor iedereen wat wils: hoogwaardig antiek en oude, leuke snuisterijen.

Vroeger

Ga terug in de tijd en vergaap je aan de oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en platen en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Velen gaan dan ook weer naar huis met een artikel zoals oma dat vroeger in huis had.

Hapje en drankje

Uiteraard wordt er ook aan de inwendige mens gedacht. Op diverse locaties op het Marktplein staan stands waar je kan genieten van een hapje en een drankje. Na afloop kun je natuurlijk ook heerlijk uitrusten op één van de terrassen op het Raadhuisplein of elders in de stad! Tijd: 09.00 tot 17.00 uur, toegang is gratis.

Wat

Antiek- en Curiosamarkt

Donderdag 5 juli, 26 juli en 9 augustus 2018 – Marktplein Apeldoorn