Kanaalconcerten Apeldoorn zijn er weer dit weekend

Foto:

Op 24 en 25 augustus kun je weer volop genieten tijdens de Kanaalconcerten. Een fantastisch nazomerfestival aan de oevers van het Apeldoorns Kanaal. Niet alleen lekker eten en lekker drinken, maar vooral ook schitterende optredens van o.a. ABBA Tribute maar ook vele lokale artiesten.

Programma

Het programma voor de vrijdag en zaterdag is bekend (wijzigingen voorbehouden). Ook de hoofdartiest voor de zaterdag is inmiddels bekend; Alain Clark! Dat het weer geweldig wordt, dat weten we zeker. Houd alle nieuwsberichten hier goed in de gaten.

Dit jaar is er op vrijdag ook weer onze Businessborrel. Dit jaar Powered by BKA en Ondernemers in Bedrijf. Wij hopen hier veel Apeldoornse ondernemers te gaan treffen die naast netwerken, ook genieten van een heerlijk hapje & drankje.

Festival historie

Na het succes van de eerste Kanaalconcerten in 2006 besloot de Wijkraad Welgelegen hiervoor een stichting op te richten. Dat werd de Stichting Welgelegen Kanaalconcerten.

Het doel?

Elk jaar ten minste één gratis toegankelijk concertevenement organiseren op de Kanaaloevers. In het verleden waren ondermeer het Gelders Orkest, het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, Karin Bloemen, Liesbeth List, Slagerij Van Kampen, Carel Kraayenhof, Frank Boeijen, Ellen ten Damme en Candy Dulfer te gast op het podium van de Kanaalconcerten.

Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot een festival van formaat met duizenden bezoekers. Het is en blijft gratis toegankelijk en het krijgt veel waardering. Daarmee creëert het een uitstraling naar de hele regio. En de inwoners van Apeldoorn noemen het een van de mooiste culturele evenementen van de stad!

Meer info

Blijf ook op de hoogte van de laatste updates via Facebook en Twitter. We zien je graag weer in augustus!