csv Apeldoorn weet de winst niet in huis te houden tegen Genemuiden

Met scherp countervoetbal wisten de bezoekers uit Genemuiden de wedstijd op het Orderbos met  1-3 te winnen.

Snelle start

Na nog geen twee minuten voetbal stond csv Apeldoorn al tegen een achterstand aan te kijken. Het spel van sc Genemuiden maakte de Apeldoorners wakker en de thuisploeg kon wat aanvallende stootjes uitdelen. Dankzij keeper Jansen kon csv Apeldoorn de aanvalspogingen van Genemuiden stoppen

Geschrokken

Na de thee leek het wel alsof de thuisploeg schrok van de eerste de beste aanval van Genemuiden. Kort na de start van de tweede helft nam csv het heft in handen en creëerde het wat meer kansen. De gelijkmaker viel echter niet. De doelpuntenmaker van de eerste helft scoorde ook in de tweede helft.`

Zou het nog?

3 minuten voor de officiële speeltijd maakte Bresser voor de thuisploeg de aansluitende treffer. Nog slechts enkele minuten waren er nodig  om de gelijkmaker te maken. Uiteindelijk was het even later sc Genemuiden dat wederom uit een counter wist te scoren en met 1-3 terug naar huis ging.