Apeldoorn ruimt op!

Foto: Pixabay

Hebt u opruimspullen nodig voor een actie in uw straat? Neem dan contact op met de gemeente Apeldoorn via [email protected]. De gemeente stelt opruimspullen, zoals prikstokken en vuilniszakken beschikbaar. Alles wat u nodig heeft om een steentje bij te dragen aan een schone leefomgeving.

Apeldoorn ruimt op!

Vorige week organiseerde de gemeente een grote zwerfafval-opruimactie. Raadsleden, wethouders, bewoners, verenigingen en dorps –en wijkraden slaan op deze dag de handen ineen voor een schoon Apeldoorn. Ook burgemeester John Berends kwam in actie. Alle Apeldoorners zijn van harte welkom om mee te doen! Vanuit ‘Heel Apeldoorn is Rein’ wordt er materiaal beschikbaar gesteld.

Keurmerk Samen Rein

Ook het bedrijfsleven draagt de campagne Heel Apeldoorn is Rein een warm hart toe. Daarom is er het keurmerk ‘Samen Rein’ ontwikkeld. Dit keurmerk staat symbool voor een vrijwillige en vrijblijvende samenwerking tussen de gemeente en ondernemers. Voor meer informatie over Samen Rein, mail naar [email protected]

Verenigingen opgelet

In beweging voor schoon = geld voor de clubkas!
Geld verdienen voor de clubkas? Doe mee aan de GO€DBEZIG-actie!. Deze actie is speciaal voor het Apeldoornse verenigingsleven en duurt tot en met 2018.

Benieuwd welke verenigingen meedoen met de actie en welke gebieden zij beheren? Kijk snel op de lijst of op de kaart.

Leen het Reintje!

Alle Apeldoorners, behalve bedrijven en stichtingen, kunnen de klusaanhanger ‘Het Reintje’ lenen voor allerlei klusjes in de wijk. Hij kan gebruikt worden bij het opruimen van zwerfafval of het onderhoud van een plantsoen. De gemeente stelt opruimspullen, zoals prikstokken en vuilniszakken beschikbaar. Kortom alles wat u nodig heeft om een steentje bij te dragen aan een schone leefomgeving. De aanhanger kan via [email protected] worden aangevraagd.

Facebook: like Rein!

Deel uw actie via Facebook Heel Apeldoorn is Rein en motiveer anderen om mee te werken. Op deze pagina vindt u ook tips en andere opruimacties. Ga dus gauw naar Heel Apeldoorn is Rein en like de pagina! Hebt u geen Facebook? Mail dan foto’s en informatie over uw schoonmaakactie naar [email protected].