Website Omnisport Apeldoorn is in een nieuw jasje gestoken

Foto: Omnisport Apeldoorn

Omnisport Apeldoorn heeft een nieuwe website! De hele site is in een verfrissend nieuw jasje gestoken en laat op overzichtelijke wijze alle mogelijkheden van de locatie zien.

Website biedt alle mogelijkheden

Voor veel mensen staat Omnisport bekend als locatie voor sportevenementen, maar daarnaast biedt Omnisport ook verrassend veel opties voor zakelijke events. U kunt bij Omnisport Apeldoorn terecht voor een zakenlunch met twintig personen, een innoverend zakelijk evenement of zelfs een wervelend bedrijfsfeest of concert tot 10.000 gasten. De sportieve ambiance geeft ieder evenement nèt dat bijzondere tintje mee. Op de nieuwe website zijn alle mogelijkheden van de accommodatie te zien op het gebied van sport, meetings en events. Neem een kijkje op www.omnisport.nl.

Omnisport

Omnisport Apeldoorn is een multifunctioneel complex bestaande uit een unieke wieler- en atletiekhal, topsporthal en een ontvangstgebouw met daarin onder meer een businesslounge, vergader- en presentatieruimten, restaurant en sportcafé. Omnisport is niet alleen een thuis voor sporters en supporters, maar ook voor bedrijven en hun zakelijke relaties. www.omnisport.nl