A. den Doolaard nog niet vergeten?

Afsluiting Nollegat. Schrijver A. den Doolaard *1945
Foto: CC BY SA 3.0 Anefo Nationaal Archief

Voorjaar 2019 komt Albert Koevoet -Den Doolaard-kenner en sinds 2003 de beheerder van de website https://adendoolaard.nl – voor  het houden van een lezing naar museum De Kleine Arcke in Hoenderloo.

A. den Doolaard

Hij heeft zelf een boeiend en compleet verhaal over de schrijver, maar hij heeft hem niet persoonlijk gekend. Aansluitend en aanvullend bij de lezing zijn wij –Albert Koevoet  en de mensen achter museum De Kleine Arcke-  geïnteresseerd in de verhalen van Hoenderlooërs die hun persoonlijke herinneringen aan de schrijver met ons en het publiek willen delen. Dus hebt u hem gekend, bewaart u  daar herinneringen aan en wilt u die herinneringen, anekdotes of  foto’s delen met het publiek neem dan contact op met museum De Kleine Arcke via [email protected].

Hoe?

U kunt foto’s digitaal opsturen door ze eerst  te scannen of een foto van een foto te maken. Schroom niet, ook van oude foto’s kunnen we nog iets moois maken. Iemand die veertig jaar in ons dorp heeft gewoond moet talloze sporen hebben achtergelaten. We hopen dat hij in Hoenderloo nog niet vergeten is  en dat  we er met uw hulp  een mooie en boeiende lezing en expositie van kunnen maken.