Eerste, grootste én enige netwerk- en b2b event voor de gehele Stedendriehoek

Foto: Buitengewoon Business

Buitengewoon Business, een nieuwe en verrassende B2B festivalbeurs voor ondernemers in de regio Stedendriehoek, zal dit jaar voor het eerst plaatsvinden op 14 en 15 november 2018 in de top(sport)locatie Omnisport in Apeldoorn.

Buitengewoon Business

Met Buitengewoon Business komt er in de regio voor het eerst een regio breed platform voor het delen van kennis, het opdoen van ideeën, het opbouwen aan een waardevol netwerk, innovaties en genereren van nieuwe leads.  Tijdens deze beurs wordt de mogelijkheid geboden succesvolle partnerships aan te gaan waardoor buitengewone prestaties in de Stedendriehoek mogelijk zijn.

Buitengewoon verbinden

Deze buitengewone beurs is een initiatief van Libéma en Totaal Organisatie, die de handen ineen hebben geslagen om de samenwerking en verbinding in de regio Stedendriehoek met de komst van Buitengewoon Business te stimuleren en te versterken. De beurs zal van start gaan met een netwerkbijeenkomst waar alle netwerkclubs uit de Stedendriehoek van harte welkom zijn om elkaar te ontmoeten en te leren kennen.

Eerste beurs bomvol programma en volop sfeer

Bezoekers en exposanten kunnen deelnemen aan diverse korte ‘powerboost’ workshops over actuele thema’s en interessante onderwerpen en er zal voldoende gelegenheid zijn tot netwerken. Bovendien zal de uitstraling van deze beurs anders zijn dan u gewend bent. Het geheel is in festivalsetting opgezet met foodtrucks. Divers entertainment zal de bezoekers en exposanten verrassen op onverwachte momenten. De sfeer zal daardoor ontspannen en informeel zijn. Buitengewoon Business geeft “sportief zakendoen” een heel nieuwe dimensie.