Curves Apeldoorn Noord steunt Sinterklaasbank met 5x voor €5

Foto: Curves Apeldoorn Noord

Curves, de grootste fitnessketen ter wereld voor vrouwen, zet zich de maanden oktober en november in om aandacht te vragen voor de Sinterklaasbank. Vrouwen uit Apeldoorn worden uitgenodigd om voor € 5,- een cadeaukaart te kopen voor 5 workouts.

Opbrengst

De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan de Sinterklaasbank, een prachtige stichting die ervoor zorgt dat kinderen uit kansarme gezinnen niet door de Sint worden overgeslagen. Door 5x te sporten zetten vrouwen zich actief in; voor het goede doel en voor hun eigen lichaam en gezondheid.

Curves’ Sinterklaasbank

“De Curves clubs staan erom bekend zich niet alleen in te zetten voor vrouwen, maar ook voor de gehele gemeenschap. Deze actie helpt ons om dit te doen” zegt Karin IJsseldijk “Bij Curves sporten vrouwen die profiteren van het 30 minuten concept. Een half uur sporten is gemakkelijk in te planning. Er sporten dan ook veel moeders bij ons die de Sinterklaasbank logischerwijs een warm hart toedragen. Geen moeder moet eraan denken dat je je kind moet proberen uit te leggen dat Sinterklaas dit jaar niet bij jou kan langs komen. Dat valt niet uit te leggen. Wij tonen onze betrokkenheid op diversie manieren; de €5,- cadeaukaart voor 5 workouts is een actieve manier voor vrouwen om iets bij te dragen aan het goede doel en het geeft ons de kans om het belang van regelmatig sporten en het behouden van een gezond gewicht onder de aandacht te brengen. “

Sinterklaasbank in heel Nederland

De Sinterklaasbank is alle ondernemers zeer dankbaar voor hun inzet. Met bijna 50 vestigingen door het hele land krijgen deze kinderen de aandacht die ze verdienen. Dit jaar zorgt de Sinterklaasbank ervoor dat 5.000 kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben, een mooi sinterklaascadeau krijgen. En niet zomaar een cadeau, een cadeau dat de kinderen zelf uit mogen kiezen door middel van een cadeaubon van een grote speelgoedketen.

Over Curves

Curves is een uniek 30 minuten fitness concept, speciaal ontwikkeld voor vrouwen. Bij Curves combineren vrouwen kracht- en duurzame conditietraining door middel van veilige en effectieve hydraulische weerstand. Met haar wetenschappelijk bewezen methode helpt Curves vrouwen bij gezond gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en het verhogen van de stofwisseling en maakt hiermee een eind aan blijvend diëten. Curves is ‘s werelds grootste fitnessfranchise en de NR.1 in vrouwenfitness wereldwijd. Karin: “Ik merk dat vrouwen die bij ons komen sporten zich prettig voelen. De gezelligheid, aanmoediging en begeleiding die je bij Curves vindt, vind je in geen enkele andere sportschool. Kom gewoon eens langs aan de Koninginnelaan 68b om het zelf te ervaren! We verwelkomen je graag.”

Meer info

Zie ook www.curves.nl en www.facebook.com/curvesapeldoornnoord.