Kosteloos inloopspreekuur bij Annatommie Apeldoorn iedere maandag

Foto: Pixabay

Van wachten wordt u niet beter. Laat een diagnose stellen door één van onze orthopedisch chirurgen. Indien nodig, kunnen we u snel opereren. Met een verwijzing van de huisarts wordt uw behandeling gewoon vergoed door uw verzekeraar.

Hoe werkt het inloopspreekuur?

Heeft u een blessure opgelopen of heeft u klachten ten gevolge van artrose?

Kom dan naar het kosteloze inloopspreekuur bij Annatommie mc. De fysiotherapeut komt u in de ontvangstruimte ophalen. Op basis van uw klachten adviseert de fysiotherapeut wat u kunt doen om de klachten te verminderen. Dit kan een medisch specialistische behandeling zijn, fysiotherapie of juist aanvullende diagnostiek. Het doel is om u van goed advies te voorzien, waar u verder mee kan.

Laagdrempelig

Indien er een orthopedische indicatie is, roept de fysiotherapeut de orthopedisch chirurg erbij en vraagt hem om even mee te kijken. U heeft voor het inloopspreekuur geen verwijzing nodig van de huisarts. Op deze manier krijgt u de kans om laagdrempelig uw klachten te bespreken met de fysiotherapeut van Annatommie mc.

Huisarts op de hoogte

Het inloopspreekuur wordt afgesloten met een begeleidende brief voor de huisarts, waarin de conclusie van de screening wordt gepresenteerd. Als resultaat hiervan kan de fysiotherapeut u het volgende advies geven.

  • Advies doorverwijzing naar de orthopedisch chirurg
  • Advies voor aanvullende beeldvormende diagnostiek
  • Advies start van fysiotherapie of manuele therapie bij Annatommie mc of externe fysiopraktijk bij u in de buurt
  • Advies start podotherapie
  • Advies start fitness
  • Advies voor consult huisarts (geen indicatie bewegingszorg)

Annatommie Apeldoorn

Fysiotherapie LEES MEER

Diagnostiek LEES MEER

Operaties LEES MEER

Wanneer kunt u terecht voor het inloopspreekuur?

Annatommie mc Apeldoorn

Maandag van 8.00- 9.00 uur en van 16.00 -17.00 uur.

Op maandag 24 december sluiten wij wegens kerstavond om 16.00 uur. Op dat tijdslot komt het inloopspreekuur te vervallen.