Spinnen voor Equipe Mont Ventoux van Pluryn en Intermetzo

Foto: Pluryn

Één, twee of drie uur lekker aan de slag met je conditie en ondertussen een bijdrage leveren aan het goede doel. Het kan allemaal op donderdag 17 januari 2019 tijdens het Spinning Event van Equipe Mont Ventoux van Pluryn en Intermetzo.

Waar spinnen?

In de boerderij op het terrein van Pluryn-locatie Jan Pieter Heije in Oosterbeek staan spinningfietsen en professionele instructeurs van 18.00-21.00 uur klaar. Iedereen kan meedoen: individueel, met collega’s, als sportploeg of met vrienden. Publiek is van harte welkom. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd.

Inschrijven

Inschrijven kan via www.pluryn.nl/spinningevent. De kosten zijn €20, €37,50 of €55 voor respectievelijk één uur, twee uur of drie uur spinnen. De opbrengst komt geheel ten goede aan het fietsproject Equipe Mont Ventoux. Jongeren en volwassen cliënten van Pluryn en Intermetzo beklimmen in juni 2019 voor de zesde keer de 1911 meter hoge Mont Ventoux in Zuid Frankrijk.

Ook Het Hietveld en De Hoenderloo Groep doen mee

Ook cliënten van Het Hietveld uit Beekbergen en jongeren van De Hoenderloo Groep uit Hoenderloo doen mee aan Equipe Mont Ventoux. Ze bereiden zich samen met een vrijwillige fietsbuddy een half jaar lang intensief voor. Vaak hebben de deelnemers nog nooit op een wielrenfiets gezeten. Pluryn en Intermetzo gebruiken wielrennen als middel voor jongeren en cliënten om te werken aan een beter zelfbeeld. Ze bouwen zelfvertrouwen op en beleven een succeservaring, die hen de rest van hun leven bijblijft.

Meer info?

Meer weten over Equipe Mont Ventoux? Kijk ook op www.pluryn.nl/samennaardetop.