Open Huis Stichting ‘kLEEF! Vosselmanstraat 4 Apeldoorn

Foto: Pixabay

Tijdens Wereldkankerdag op maandag 4 februari 2019 organiseert Stichting ‘kLEEF! een open huis. Heeft u het inloophuis altijd al eens van binnen willen bekijken en de sfeer willen proeven? Dan kan tijden het open huis van 10.00 en 15.00 uur.

Warme ontvangst

Gastvrouwen en gastheren ontvangen u met koffie, thee en iets lekkers en staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden door het huis.

Activiteiten

U kunt kennis maken met enkele activiteiten: Bewegen tussen 11.00 en 12.00 uur en het koor tussen 10.30 tot 12.00 uur. Iedereen is welkom!

Stichting ‘kLEEF!

Stichting ‘kLEEF! is een laagdrempelig inloophuis aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn voor mensen die met kanker worden geconfronteerd en/of hun naasten of nabestaanden.

Tijdens de openingsuren kunt u binnen lopen en met al uw vragen terecht: deskundige gastvrouwen en gastheren hebben ruim de tijd voor u in een veilige omgeving. Maar in het huis kunt u ook meedoen aan verschillende activiteiten, gespreksgroepen en spreekuren (met o.a. een raadsvrouw of financieel adviseur).

Samenvatting

Wat: Open Huis tijdens Wereldkankerdag 2019

Voor wie: iedereen

Wanneer: maandag 4 februari 2019

Tijd: van 10.00 tot 15.00 uur

Waar: Stichting ‘kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn.

Contact: telefoonnummer 055-5762676 of mail [email protected]. www.stichtingkleef.nl * https://www.facebook.com/stichtingkleef/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen