Finalisten van Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland 2019 zijn bekend

Foto: Miss Beauty Gelderland

De finalisten van Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland 2019 zijn bekend. Afgelopen zondag vond de casting plaats bij Van der Valk hotel Apeldoorn – De Cantharel.

120 meiden

120 Gelderse schonen mochten zich voor stellen aan de jury. Uiteindelijk zijn er 30 dames geselecteerd die het traject ingaan van Miss Beauty en Miss Teen of Gelderland 2019.

De finalisten komen uit allerlei verschillende plaatsen uit Gelderland en de leeftijden van de finalisten verschillen tussen de 15 en 26 jaar. Op de casting zijn er 16 Teens (15-18 jaar) en 14 Beauty’s (19-26 jaar) gekozen die het traject in gaan. In een periode van 2 maanden worden zij voorbereid voor de finale.

Voorbereiding

In deze periode krijgen ze verschillende sportdagen verzorgd door Club Pellikaan Apeldoorn. Naast de sportdagen worden er ook catwalk trainingen, presentatie training, social media training en een complete make over verzorgd. De finalisten hebben diverse fotoshoots met Martin van den Tweel op verschillende locaties in Gelderland. Op 30 maart vindt de finale plaats in de Veluvine in Nunspeet.

Op de hoogte blijven?

Houd voor meer informatie over de inhoud van het programma de facebookpagina van Miss Beauty of Gelderland in de gaten. https://www.facebook.com/MissBeautyofGelderland

Cookieinstellingen