Geloofsgemeenschap De Fontein start luisterlijn in Apeldoornse wijk Zuidbroek

Foto: Pixabay

Geloofsgemeenschap De Fontein (PKN) in Apeldoorn, die zondags samenkomt in wijkcentrum Kristal, start samen met andere kerken uit Apeldoorn een luisterlijn.

Luisterlijn

Dit aanbod is afgestemd met het buurtteam Zuidbroek. Initiatiefnemer en predikant van De Fontein, ds. Arjan Plaisier: “De luisterlijn is open voor iedereen, ongeacht achtergrond en richt zich op inwoners van de wijk Zuidbroek.” Het telefoonnummer is: 055-7410007. Arjan: “Wat kan het helpen: gewoon eens van je afpraten. Je hart luchten. Of een goed gesprek hebben. De luisterlijn is vrijblijvend. Je verplicht je tot niets. Je bepaalt zelf wat je wilt zeggen, maar je mag een luisterend oor verwachten. Uiteraard zijn de gesprekken vertrouwelijk. De medewerkers hebben een geheimhoudingsplicht.”

Predikant aan de andere kant

De luisterlijn wordt bemenst door Arjan Plaisier (predikant van De Fontein, Protestantse Kerk), Wiegert Sikkema (voorganger van evangelische gemeente Berea Noord), Froukje Karelse (emeritus predikant vrije evangelische gemeente) of een andere predikant van de Protestantse Kerk.

Meer informatie

De lijn is elke dinsdag en woensdag van 10.00-11.30 uur beschikbaar. Mensen die op andere momenten contact willen hebben, kunnen mailen naar [email protected].