Open Apeldoorns Jeugdkampioenschappen voor de 40e keer georganiseerd

Foto: Pixabay

Dit jaarlijkse kampioenschap wordt voor de 40e keer georganiseerd door Stichting Schaakpromotie Apeldoorn.

Open Apeldoorns Jeugdkampioenschap Schaken #40

In de voorjaarsvakantie organiseert Stichting Schaakpromotie Apeldoorn het Maatschap Pruijssers Open Apeldoorns Jeugdkampioenschap Schaken. Voor de 40e keer zullen enthousiaste jeugdschakers met elkaar strijden om te bepalen wie zich de sterkste jeugdschaker van Apeldoorn mag noemen. Het toernooi kent een rijke geschiedenis, waarbij vele eerdere winnaars zijn uitgegroeid tot internationaal meester of zelfs tot grootmeester.

Wanneer en waar?

Het toernooi vindt plaats op donderdag 28 februari en vrijdag 1 maart in het Veluws College Mheenpark aan de Duizendschoon 8. De partijen zullen op beide dagen beginnen om 11.00 uur.

Toernooi

Er wordt gespeeld in verschillende groepen, waarbij rekening wordt gehouden met leeftijd en speelsterkte. Dit betekent dat ook beginnende jeugdschakers van harte zijn uitgenodigd om zich in te schrijven. In alle groepen zijn verschillende prijzen te winnen. Zoals altijd is de toegang vrij en is het publiek van harte welkom om de jeugdschakers in actie te zien. Kijk op www.schaakpromotieapeldoorn.nl