Verbouwing McDonald’s Apeldoorn Centrum naar ééntje met McCafé

Foto: Google Street View

Het McDonald’s restaurant op de hoek Hofstraat en Hoofdstraat in Apeldoorn Centrum gaat groots verbouwen. Vanaf 4 maart a.s. starten de werkzaamheden en zal het restaurant tijdelijk gesloten zijn. Vrijdag 22 maart a.s. zal het restaurant weer openen met een geheel nieuw interieur én McCafé.

Meer koffiespecialiteiten

Naast de bekende Burgers, McNuggets en Franse Frietjes kunnen gasten hier straks terecht voor heerlijke koffiespecialiteiten en patisserie zoals cheesecake, macarons en vers afgebakken cookies of croissants. Ook zal er gestart worden met Table Service, gasten kunnen na het plaatsen van hun bestelling aan de bestelzuil direct plaats nemen in het restaurant. Een servicemedewerker van McDonald’s serveert de bestelling van de gast persoonlijk uit aan tafel.

Verbouwing zorgt voor trendy look

Franchisenemer Henk Koning is blij met de komst van McCafé naar Apeldoorn Centrum: “ Na Apeldoorn Zuid is het fantastisch dat we nu ook in het centrum van Apeldoorn onze gasten kunnen voorzien van heerlijke koffiespecialiteiten en dat alles nu ook aan tafel geserveerd kan worden zorgt voor veel gemak voor de gast. Ook ben ik erg enthousiast over het nieuwe interieur, de frisse lichte kleuren en trendy meubels zullen zorgen voor een totaal nieuw look”.

Cookieinstellingen