Tijdens de feestelijke heropening Aldi Apeldoorn deelt Aldi boodschappentassen uit

Foto: Google Street View

Op vrijdagochtend 1 maart 2019 wordt om 8.00 uur de vernieuwde Aldi-vestiging aan Koninginnelaan te Apeldoorn feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Paul Wubbolt. In verband met de verbouwing sluit het filiaal vrijdag 22 februari 2019 om 18.00 uur.

Bijzonder moment

Het wordt een bijzondere gebeurtenis. De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Altijd prijs voor de eerste 400

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als tablets en hogedrukreinigers of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleider Paul Wubbolt: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat er op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven. In het weekend na de opening zijn er diverse proeverijen in de winkel.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

Aldi Koninginnelaan Apeldoorn

De vernieuwde winkel aan Koninginnelaan 40c te Apeldoorn beschikt over 80 parkeerplaatsen.  De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag 08.00 – 19.00 uur.  Kijk hier voor meer informatie.