Opening nieuwe vestiging UBN Uitzendbureau Apeldoorn

Foto: Pixabay

UBN Uitzendbureau opent op 4 maart een nieuwe vestiging aan de Paslaan 17 te Apeldoorn, hun 14e vestiging. Met deze opening kan UBN een groter aantal klanten in regio Apeldoorn nog beter bedienen.

Inhouse en andere plaatsen

Met het openen van deze nieuwe locatie opereert UBN vanuit 14 vestigingen, verspreid over Nederland, waar in totaal ruim 60 professionals werkzaam zijn. Naast Apeldoorn is UBN vertegenwoordigd in Almere, Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Schiphol-Rijk en Utrecht.

Past in ambitie

UBN zorgt ervoor dat uitzendkrachten een baan vinden en helpen hiermee klanten aan extra mankracht. De ambitie van UBN is om voortdurend te werken aan het bieden van toegevoegde waarde voor haar klanten en uitzendkrachten. De keuze om een extra vestiging te openen past hierbij.

Aanwinst Apeldoorn

“De 28 jaar uitzendkennis in het bemiddelen in logistieke, industriële en administratieve banen voeren wij door in Apeldoorn. Met de opening zijn wij voor de Apeldoornse bedrijven en uitzendkrachten beter bereikbaar. Dit past bij de persoonlijke benadering die UBN hanteert.”, aldus Harry Noorlander mede-eigenaar van UBN Uitzendbureau.

UBN is per direct op zoek naar nieuwe uitzendkrachten en klanten in en rondom Apeldoorn. Voor meer informatie over actuele vacatures, neem contact op met UBN Uitzendbureau via www.ubnuitzendbureau.com

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen