Amnesty International aan de deur

Foto: Nationaal Fonds Kinderhulp

Collectanten zijn heel belangrijk voor Amnesty International. Want de opbrengst van de jaarlijkse collecte maakt hun werk mede mogelijk.

Amnesty International

De dingen die Amnesty doet, zijn onpartijdig en onafhankelijk. Het gebeurt geheel zonder steun van de overheid, politieke of religieuze groepen. De onderzoeken en acties zijn dan ook zonder inspraak van anderen. Amnesty kan zo zeggen en doen wat ze zelf wil, tegen welke autoriteit of machthebber dan ook. Zo blijft de organisatie geloofwaardig.

Leden en donateurs

Het werk wordt voornamelijk gefinancierd door leden en donateurs. En de jaarlijkse collecte dus. Daarom is Amnesty de collectanten en gevers altijd heel dankbaar voor hun inzet. Wil jij ook meehelpen in onze strijd voor een wereld waarin mensen in vrijheid kunnen leven, zonder angst voor onderdrukking, marteling of discriminatie? Geef dan tijdens de landelijke collecteweek van Amnesty. Die loopt van 11 tot en met 16 maart 2019.

Online collecteren

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is om het hele jaar door online te collecteren voor Amnesty? Via de online collectebus van Amnesty kun je heel eenvoudig je vrienden om een kleine bijdrage vragen voor de mensenrechten. Maak nuĀ je eigen online collectebus aan.

Cookieinstellingen