Landelijke Jeugdtrainersavond deze week in regio Oost (Enschede)

Foto: Pixabay

Op vrijdag 29 maart zal, op het complex van FC Aramea, de landelijke jeugdtrainersavond plaatsvinden.

Informatieavond voor jeugdvoetbaltrainers

Het thema van deze avond zal zijn: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. Op deze avond zal aandacht worden besteed aan zowel techniektraining  als wedstrijdgerichte training.

Tips en tricks

De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Wij verzoeken daarom deze informatie ook aan andere jeugdtrainers door te geven zodat ook zij deel kunnen nemen aan deze unieke jeugdtrainersavond. De jeugdtrainersavond is voor alle jeugdtrainers toegankelijk.

Voor beginners en ervaren trainers

Het is zowel een aanrader voor de ervaren als de beginnende trainer. Met name de verbinding tussen training en wedstrijd staat centraal en waarbij de coaching afgestemd moet zijn op de spelers.

Meer informatie

Vooraf aanmelden kan via: [email protected]. Kijk op de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl om meer te zien over de visie en werkwijze. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn dus een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.