Achterban van VV Loenermark en AKC Steeds Hooger spekt de kas via Vriendenloterij

In Nederland genereren enkele duizenden clubs, verenigingen en stichtingen via de VriendenLoterij extra inkomsten.

Eigen regio

Zij dragen daarmee bij aan gezondheid en welzijn in hun eigen regio. Dit jaar is er een recordopbrengst van ruim 5,8 miljoen euro uitgekeerd. Opbrengsten worden zoal besteed aan een nieuw trainingsveld, een opknapbeurt van een clubhuis en hulp aan jong en oud in de regio.

Achterban AKC Steeds Hooger brengt 2.997 euro bij elkaar voor de clubkas

Een mooie opsteker voor AKC Steeds Hooger uit Ugchelen. Dankzij de achterban kwam er in 2018, 2.997 euro extra binnen in de clubkas. Deze achterban steunt AKC Steeds Hooger namelijk door specifiek voor deze vereniging mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas.

Achterban vv Loenermark brengt 5.009 euro bij elkaar voor de clubkas

Een mooie opsteker voor vv Loenermark uit Loenen. Dankzij de achterban kwam er in 2018, 5.009 euro extra binnen in de clubkas. Deze achterban steunt vv Loenermark namelijk door specifiek voor deze vereniging mee te spelen met de VriendenLoterij. De helft van ieder lot waarmee zij meespelen, gaat direct naar de clubkas. De vereniging heeft zichzelf hiermee ten opzichte van vorig jaar overtroffen.

Vriendenloterij

De VriendenLoterij is hierdoor een structurele financier voor veel organisaties. Clubs en verenigingen die nog niet aangesloten zijn, kunnen zich aanmelden via: www.vriendenloterij.nl/clubs