Vijf nieuwe cursussen “Handiger worden op de computer”

Foto: Pixabay

Een afspraak maken bij de gemeente, berichten versturen of iets opzoeken. Dat kan allemaal op de computer. Denkt u wel eens: “Was ik daar maar wat handiger in?” Doe dan mee met de beginnerscursus Klik en Tik bij u in de wijk. De eerstvolgende cursus begint op 23 april.

In vijf keer digi-wijzer

We organiseren in 2019 vijf extra digi-cursussen voor beginners. In Dok Zuid beginnen de cursussen op dinsdag 23 april en donderdag 12 september, in de Spitsbergenschool op dinsdag 11 juni en donderdag 17 oktober en in Don Bosco op dinsdag 3 september.

De cursus duurt vijf weken en u heeft één keer per week les tussen 9.00 en 11.00 uur. Er is plaats voor tien deelnemers. Docenten van CODA Taalhuis geven de cursussen.

Meedoen

De cursus is voor iedereen en u kunt ook meedoen als u nog nooit met een computer heeft gewerkt. U mag deelnemen als u niet aan het inburgeren bent.

Informatie en aanmelden

De cursus is gratis, inclusief koffie en thee. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.stimenz.nl/opstap. Daar vindt u ook een formulier om u op te geven. Een papieren formulier en het lesrooster kunt u ophalen bij de balie van Stimenz, Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn. U mag ook bellen of mailen naar Khadija Ben Azzouz, coördinator Opstap bij Stimenz, telefoon 088-78 46 464, [email protected].

Adressen

  • Dok Zuid, 1e Wormenseweg 460, 7333 GZ Apeldoorn
  • Spitsbergenschool, Morinistraat 6, 7312 KC Apeldoorn
  • Don Bosco, Sluisoordlaan 7322 EL Apeldoorn