Koningsdag dit jaar ook toneel voor kleedjesmarkt Eglantier

Foto: Pixabay

Met een kleedje op winkelcentrum De Eglantier staan en je spullen verkopen. De normaalste zaak van de wereld op de dinsdag in de schoolvakanties.

Koningsdag met kleedjesmarkt

Maar dit jaar is het ook mogelijk om op Koningsdag je afdankertjes een tweede leven te geven. Dus ruim je speelgoed op, mest de schuur uit en meld je aan voor deze gratis kleedjesmarkt. Op Koningsdag is een aantal winkels op de Eglantier geopend van 9.00 – 13.00 uur en om het extra gezellig te maken, wordt nu ook een kleedjesmarkt georganiseerd.

Extra gezelligheid

“Het is superleuk om dit te organiseren,” vertelt Inez Scheper, organisator vanuit de ondernemersvereniging, “het is algemeen bekend dat we in de kindervakanties een kleedjesmarkt hebben op de dinsdag. Waarom zouden we dit ook niet faciliteren op Koningsdag? Dat brengt alleen maar extra gezelligheid op het plein. En elke deelnemer krijgt van ons ook een drankje en iets lekkers, gesponsord door de Albert Heijn. En dan maar hopen op goede verkopen!”

Vantevoren gereserveerd

Geïnteresseerden die willen deelnemen aan de kleedjesmarkt moeten wel van tevoren een plaatsje reserveren. Dat kan in de winkel House of Tall op het winkelcentrum. Dus claim gauw je plek op winkelcentrum De Eglantier!