Opblaaskerk in week voor Pasen bij Centraal Station Apeldoorn

Foto: Pixabay

Achttien meter lang, twaalf meter hoog en acht meter breed is de opblaaskerk die in de week voor Pasen bij het Centraal Station Apeldoorn komt te staan.

Wat?

Van woensdag 17 tot en met 20 april is de kerk vanaf 10:00 uur open. Thema is: ‘Wat geloven christenen met Pasen’. In de opblaastent worden diverse activiteiten georganiseerd, waaronder een kinderprogramma, high-tea, Bachkoor, vintage winkel, paaschallenge voor jongeren, creatieve activiteiten en nog veel meer. Als daar behoefte aan is, is er een mogelijkheid voor een goed gesprek. Ook is er meer informatie te vinden over Pasen, Jezus en geloof. Uiteraard is er koffie en thee aanwezig.

Opblaaskerk

De opblaasbare kerk is een initiatief van de initiatiefgroep PopUpKerk Apeldoorn en wordt georganiseerd door diverse Apeldoornse kerken. De PopUpKerk Apeldoorn is een platform waarop Apeldoornse kerken de stad kunnen verrassen, vernieuwen en verbinden met het evangelie. Alle details vindt u op www.popupkerkapeldoorn.nl en eventuele vragen kunt u mailen naar [email protected].