Wild Rose voorpremière met High Tea op 12 mei in de Gigant

Foto: Herrie

Van kinds af aan droomt Rose-Lynn Harlan (Jessie Buckley) ervan om een countryster te worden in Nashville. De realiteit is echter dat ze in Glasgow woont, en er alles aan moet doen om voor zichzelf en haar kinderen te zorgen. Wild Rose is een hartverwarmende film over moeders en dochters, dromen en realiteit en bovenal over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.

Voorpremière Wild Rose

Op moederdag, dit jaar op 12 mei, is de voorpremière van de film Wild Rose in Gigant. een speciale voorvertoning met aansluitend een High Tea om 13:00. Vanaf 16 mei draait Wild Rose in Gigant. Voor exacte data en tijden, zie de website van het filmtheater.

Over Wild Rose

Zo lang als ze zich kan herinneren, droomt Rose-Lynn Harlan (Jessie Buckley) er al van om ​​naar Nashville te verhuizen en countryster te worden. Maar ze woont in Glasgow, waar ze met haar cowboyhoed en witte laarzen zo goed en kwaad als het kan een bestaan probeert op te bouwen voor zichzelf en haar kinderen. Haar moeder Marion (Julie Walters) heeft haar buik vol van Rose-Lynns Nashville-onzin. Als voornaamste zorgdrager voor Rose Lynn’s kinderen wil ze dat haar dochter eindelijk verantwoordelijkheid neemt voor haar leven. Een hartverwarmende film over moeders en dochters, over dromen en realiteit en over muziek waar je onmogelijk stil bij kunt blijven zitten.WIld