Erfgoed Klarenbeek centraal in ‘Atlas van Apeldoorn’

Foto: Willemjans/Wikimedia

Op 10 april opende wethouder Mark Sandmann de ‘Atlas van Apeldoorn’.

Allerlei activiteiten

Tijdens dit evenement zet CODA met partners van het Erfgoedplatform jaarlijks één wijk of dorp in de schijnwerpers. Dit jaar staat Klarenbeek centraal. Van april tot en met oktober zijn er allerlei activiteiten in en rond dit dorp. Denk aan wandelingen, fietstochten, een verhalentafel en een tentoonstelling. Een mooie gelegenheid om meer te leren over de geschiedenis van Klarenbeek.

Atlas van Apeldoorn: Klarenbeek

Tijdens de Atlas van Apeldoorn zet CODA in samenwerking met partners van het erfgoed platform, wijk- of dorpsbewoners en andere betrokkenen jaarlijks één wijk of dorp binnen de gemeente Apeldoorn in de schijnwerpers.

Klarenbeek

Na een jaar geen Atlas staat dit jaar Klarenbeek centraal: in de periode van april tot en met oktober hebben allerlei activiteiten in en rond dit dorp plaats zoals wandelingen, fietstochten, een verhalentafel en een tentoonstelling.

13e keer

Klarenbeek is alweer de dertiende Atlas van Apeldoorn. In voorgaande edities was er aandacht voor De Naald, Wenum Wiesel, Kerschoten, De Parken, Ugchelen, Orden, Hoenderloo, Zuid, Centrum, Beekbergen/Lieren/Oosterhuizen, de Maten en Loenen.