Workshop Mindfulness van 6 bijeenkomsten bij Stichting ‘kLEEF!

Foto: Pixabay

Wanneer u met kanker wordt geconfronteerd, kan wat voorheen vanzelfsprekend en zeker was, de vanzelfsprekendheid verliezen.

Onzekere tijd

U staat voor een onzekere periode die allerlei gevoelens en vragen met zich mee brengt: angst, piekeren, onrust, pijn, nieuwe grenzen, hoe ben ik daar altijd mee om gegaan en helpt dat nu ook? Mindfulness neemt de vragen en gevoelens niet weg maar kan u helpen anders om te gaan met dingen die er zijn.

6 Workshops van een uur

De workshop van 6 bijeenkomsten van een uur, wordt u door een gekwalificeerde en ervaren trainer mindfulness aangeboden. De trainer heeft ervaring in het begeleiden van mindfulness bij mensen die met kanker worden geconfronteerd. De training is een verkorte afgeleide van de originele 8 weekse mindfulness training. De belangrijkste aspecten uit de training komen aan bod.

Meer info

Voor meer informatie of opgave kunt u bij het inloophuis binnenlopen (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan [email protected] of ons bellen via telefoonnummer 055-5762676.

Samenvatting

Voor wie: voor mensen die kanker hebben en naasten

Wanneer: maandag 6, 13, 20 en 27 mei en maandag 3 en 17 juni 2019

Tijd: 9.30 tot 10.30 uur.

Docent: Suzan Biezeman

Kosten: € 24,-

Aanmelden: Voor meer informatie of opgave kunt u bij ons langskomen in het huis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan [email protected] of ons bellen via telefoonnummer 055-5762676.