Dodelijk ongeval met 4 slachtoffers op A1 maandagochtend

Foto: Luciano de Graaf / Luciano de Graaf Fotografie

De thuiswedstrijden die maandag bij avv Columbia op het programma stonden, zijn afgelast. Bij een eenzijdig, dodelijk ongeval op de A1 kwamen 4 mensen om het leven. 2 daarvan speelden bij avv Columbia.

Dodelijk ongeval

Op de A1 ging het in de nacht van zondag op maandag gruwelijk mis. De auto waar de 4 jongens in zaten botste tegen een snelweg portaal voor bewegwijzering en vloog daarna in brand. De politie heeft de zaak nog volop in onderzoek.

Voetballers

Ömer Dogan en Damian Echter speelden bij avv Columbia. De club uitte op hun Facebook-pagina hun medeleven. Naast de herdenking, zijn alle activiteiten deze week geschrapt. Of er aanstaand weekend gevoetbald wordt, besluit men later deze week.  Ook TKA (Turkse Kracht Apeldoorn) was in rouw na het ongeval. Ömer Dogan speelde, voor zijn overstap naar avv Columbia, bij TKA. Dogan was nog regelmatig bij TKA te gast.

Herdenking

Een spontane, onaangekondigde herdenking vond gisteravond plaats op de plek van het ongeval. Een aantal auto’s stopte, op de plek van het dodelijk ongeval, op de A1 en legden bloemen in de berm. Ook hielden zij er een moment van bezinning en overheerste vooral ongeloof. Dinsdagavond is er in de kantine van voetbalclub Columbia een herdenking.