Fotowedstrijd Park De Hoge Veluwe met kans op ‘expositie’ op station Apeldoorn

Foto: Pixabay

Als fotograaf kunt u uw hart ophalen in Het Nationale Park De Hoge Veluwe. De medewerkers van het park zien op Instagram en Facebook dagelijks prachtige foto’s langskomen, gemaakt door bezoekers zoals u. De directie vindt dat deze foto’s een veel groter platform verdienen!

Fotowedstrijd De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseert een fotowedstrijd waarbij de mooiste foto’s in een abri of op een groot digitaal scherm op een NS-perron terechtkomen. De winnende foto’s zijn van 3 juni t/m 16 juni 2019 te zien op de grote digitale borden en spreads van station Apeldoorn, station Ede-Wageningen en station Arnhem. Stuur uw mooiste foto(‘s) die gemaakt zijn in Het Nationale Park De Hoge Veluwe in en laat een groot publiek genieten van uw werk!

Iconische beelden

Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat bekend om de indrukwekkende en diverse landschappen, de Witte Fietsen, het Jachthuis Sint Hubertus en natuurlijk de bijzondere dieren die er leven. Heeft of maakt u een foto die iconisch kan zijn voor het Park, waarmee iedereen het in een oogopslag herkent? En zou u het leuk vinden als uw foto tentoongesteld wordt op een NS-station? Doe dan mee met de fotowedstrijd.

Meedoen

Stuur uw mooiste foto(‘s) van het Park in hoge resolutie (minimaal 1 MB) naar [email protected] o.v.v. fotowedstrijd. Vermeld hierbij uw naam, de locatie van de foto en een bijschrift. Het is van belang dat de foto écht herkenbaar is voor het Park. Meedoen kan tot en met woensdag 15 mei 2019. De winnaars worden uiterlijk 24 mei bekendgemaakt.

Wedstrijdvoorwaarden

Om mee te doen dient u akkoord te gaan met de volledige wedstrijdvoorwaarden. Het park wenst u veel succes!