Zondag van NIX met je puberende kind naar de bioscoop

Foto: Pixabay

NIX18 introduceert in samenwerking met bioscoopketen Vue ‘de Zondag van NIX’.  Want wanneer zie je die pubers eigenlijk nog? Ze vliegen in en uit, hangen op hun kamer en spreken af met vrienden.

Samen NIXEN

Hoogste tijd om lekker samen te NIXEN. Neem jouw puber zondag 19 mei om 14.30 gratis mee naar de Vue bioscoop bij jou in de buurt. Want juist de luchtige, gezellige één-op-één momenten zijn gelegenheden waarop een kwart van de ouders NIX ter sprake brengt, zo blijkt uit een recente peiling die is uitgevoerd in opdracht van het ministerie van VWS.

Avengers; Endgame

Bij de Zondag van NIX kijk je samen met je puber naar de tofste film van het jaar. Nodig jouw puber uit om samen naar deze superheldenfilm te gaan bij een Vue bioscoop in de buurt en ontvang één kaartje gratis. De Zondag van NIX is in Vue bioscopen in Nederland verspreid over 20 verschillende steden, waaronder Apeldoorn, Doetinchem en Nijmegen.

NIX18 Belangrijk

Ron Sterk, directeur Vue Cinemas: “Wij werken als bioscoopketen graag mee aan belangrijke maatschappelijke thema’s. In onze bioscopen hebben wij met veel verschillende leeftijden te maken, zo ook pubers. Juist hierom ben ik erg trots dat wij iets kunnen betekenen voor de campagne van NIX18. De bioscoop is namelijk dé plek waar ouder en puber in een ontspannen omgeving quality time kunnen hebben.”

Koop je kaartje voor de Zondag van NIX

Op 19 mei om 14.30 uur neem je je puber gratis mee naar een van de Vue Cinemas. Gezellig zo’n Zondag van NIX. Kijk voor tickets en meer info op NIX18.nl. Wist je dat ‘thuis leren drinken’ toch niet werkt? Kijk voor meer informatie en misvattingen op NIX18.nl, zodat jij zondag 19 mei vol vertrouwen kan NIXEN met je mondige puber. Maar maak er vooral een leuke dag van!

Over de campagne

De campagne ‘Iedereen heeft het over NIX’ geeft ouders een steuntje in de rug en laat zien dat praten over niet roken en drinken onder de 18 heel vanzelfsprekend is. Iedereen heeft het er over en vaak zijn kinderen al meer op de hoogte dan de ouders zelf. Voor de zondag van NIX zijn de NIX18-hoofdrolspelers nu ook te zien in een bioscoopcommercial en een online campagne. Hierbij wordt duidelijk dat samen met je ouders naar de film gaan leuk is maar soms ook een beetje ongemakkelijk kan zijn.

Over de peiling

De peiling is uitgevoerd door PanelWizard in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het veldwerk is uitgevoerd in november 2018 onder 1.044 Nederlandse ouders met thuiswonende kinderen tussen de 12 en 17 jaar.