Lijsttrekker VVD voor Europees Parlement Malik Azmani komt morgen naar Apeldoorn

Foto: Google Street View

Lijsttrekker voor het Europees Parlement Malik Azmani (VVD) komt donderdag naar Apeldoorn om daar de ondernemers van de Marktstraat in het zonnetje te zetten. Zij zorgen ervoor dat het straatje, dat de komende tijd een nodige opknapbeurt krijgt, gaat bruisen van de gezelligheid. Ook Gelderse kandidaat Sjoerd Bakker is hierbij.

Ook even helpen

Azmani komt niet alleen de ondernemers in het zonnetje zetten, hij komt ze ook een handje helpen. Vanaf 14:30 uur schept hij de ijsjes bij ijszaak Talamini en helpt Sjoerd het bedienend personeel bij lunchroom Rembrandt. Ook doen ze daarna cadeauwinkel WAAR en boekenwinkel Nawijn & Polak aan. Uiteraard gaan de kandidaten voor het Europees Parlement zoveel mogelijk in gesprek met Apeldoorners. De kleine ondernemers van de Marktstraat krijgen na afloop van Azmani een speciaal Delftsblauw vaasje, dat symbool staat voor Nederland.

Doen

Onder het mom van ‘Malik maakt meters’ toert de lijsttrekker van de VVD bij de Europese verkiezingen de komende weken door heel Nederland. Daar zet hij mensen die zich voor elkaar of voor de maatschappij inzetten, in het zonnetje. “De mensen waarmee we samen het vaasje vasthouden, verdienen waardering. Dit zijn de mensen die je niet elke dag op televisie hoort. Omdat ze niet schreeuwen, maar doen.”

Beschermen

Azmani vindt dat Nederlanders veel hebben opgebouwd maar dat er ook grote uitdagingen zijn: “Terroristische dreigingen. Klimaatverandering. Brexit. Maar ook de migratiestromen. Die kunnen we niet alleen aan. Dit vereist een slimme Europese samenwerking, zoals bijvoorbeeld het beschermen van de Europese buitengrenzen.”

 

Cookieinstellingen