Vakantiekrachten in de zorg gezocht voor Apeldoornse zorglocaties

Foto: Klein Geluk

Wil je deze vakantie extra geld verdienen en ervaring op doen? Heb jij affiniteit met de ouderenzorg en word je graag gewaardeerd? Solliciteer dan nu als Vakantiekracht bij KleinGeluk!

Vakantiekrachten voor alle locaties!

Voor alle locaties van KleinGeluk zijn wij op zoek naar vakantiekrachten met een diploma als, of die een opleiding volgen tot, helpende, verzorgende IG verpleegkundig of medewerker maatschappelijk zorg (MMZ).

Direct starten?

Je kunt zelfstandig werken en bent een aantal weken beschikbaar voor een afwisselende en uitdagende baan in de maanden mei t/m september 2019.

Wat ga je doen?

  • ondersteuning bij de ADL (wassen, aan- en uitkleden, toiletgang)
  • aan- / uittrekken van steunkousen
  • ondersteuning groepsverzorging op een huiskamer
  • ondersteunen bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten.

Alle zorghandelingen die je gaat uitvoeren heb je al tijdens de praktijklessen en/of stages uitgevoerd en deze zijn met een voldoende beoordeeld. Afhankelijk van je studie en opleidingsjaar, zullen wij je inzetten voor de werkzaamheden die jij mag uitvoeren. Je kunt zelf aangeven naar welke zorg de voorkeur uitgaat. Een woonzorgcentrum (somatiek of psychogeriatrie), verpleeghuiszorg of misschien is een vakantiebaan in de thuiszorg wel iets voor jou!

Wie ben jij?

  • Je volgt één van de volgende opleidingen: mbo – helpende, mbo – medewerker maatschappelijke zorg (MMZ) , mbo Verpleegkunde, hbo-V, Geneeskunde of mbo-Verzorgende IG
  • Daarnaast heb je minimaal één stage-ervaring opgedaan in de ouderenzorg
  • Voor groepsverzorging op een huiskamer en/of het uitvoeren van activiteiten volg je minimaal de opleiding mbo niveau 3 SPW / MMZ/ AB
  • Geen bezwaar tegen om onregelmatige diensten te draaien.

Wat bieden wij?

Je ontvangt een tijdelijk contract voor de duur van jouw beschikbaarheid.  Je kunt werken als het jou uitkomt. Het piekmoment ligt in de zomermaanden. Wij hebben dan volop werk, maar ook buiten deze periode kun je bij ons aan de slag. Bevalt het van beide kanten goed, dan is het mogelijk om langer te blijven werken. Je hebt dan gelijk een leuke bijbaan!

Wie zijn wij?

Wij zijn een professionele organisatie voor ouderenzorg in Apeldoorn met diensten in de thuiszorg, woonzorgcentra, kleinschalig wonen, dagbehandeling en dagbesteding, voor mensen die niet langer zelfstandig thuis kunnen wonen.  Bij KleinGeluk werk je kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s. Als team heb je veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid om de best mogelijke zorg te leveren. Onze locaties zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer of de fiets. Ook zijn er voldoende parkeermogelijkheden.

Klein Geluk

KleinGeluk sluit aan bij de visie van Machteld Huber ‘positieve gezondheid’. Nieuwsgierig naar ons? Kijk dan op: www.kleingeluk.nl

Interesse

We nodigen je van harte uit op onze speeddate op woensdagmiddag 15 mei as. van 16.00 – 19.00 uur, locatie De Veenkamp (Gemzenstraat 9 in  Apeldoorn). Neem je cv en geldig legitimatiebewijs (ID kaart / paspoort) mee. Wanneer we het beiden zien zitten en jouw beschikbaarheid past in onze planning, dan ga je met een vakantiebaan de deur uit.

Je kunt je aanmelden voor deze middag, vóór vrijdag 10 mei as. via onderstaande link.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de afdeling P&O bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.