SamenLoop voor Hoop Apeldoorn zoekt enthousiaste vrijwilligers

Foto: SLVH Apeldoorn

Heb jij paars bloed? En wil je je inzetten voor KWF Kankerbestrijding? SamenLoop voor Hoop Apeldoorn zoekt vrijwilligers die willen helpen in de organisatie. Op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni vindt er in het Mheenpark voor de 1e keer in Apeldoorn de SamenLoop voor Hoop plaats.

SamenLoop voor Hoop zoekt vrijwilligers

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Waar zijn we naar op zoek? Energieke mannen/vrouwen, die flexibel zijn ingesteld en het leuk vinden om met anderen samen te werken. Leveren van hand- en-spandiensten voor de teams en organisatie tijdens het hele evenement. Wil je helpen bij de bij de inrichting van het terrein, op- en afbouw, beveiliging, ceremonies, kinderloop, catering en horeca, gastheer en -vrouw of welke functie dan ook? Voel je vrij om te reageren.

Al voor een paar uurtjes

Elke hulp is van harte welkom. Je bent niet verplicht om het hele weekend te helpen. Dagdelen kan ook. Alle hulp is hard nodig. Wilt je ook een steentje bijdragen? Twijfelt u of wilt u meer weten, neemt u dan even contact op met de organisatiecommissie via [email protected]. Wij kunnen u meer achtergrondinformatie geven.

Aanmelding team

Wilt u een team vormen? Dat kan natuurlijk ook. Hoe kunt u dat doen. Vorm een team van familieleden, vrienden, buren, verenigingsgenoten of collega’s. Een team bestaat uit gemiddeld 10-15 mensen. Wilt u een kleiner team samenstellen, dat is geen enkel probleem. Tijdens de 24 uur durende wandel-estafette wisselen de teamleden elkaar steeds af. Er loopt dus minstens één teamlid over het parcours als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Contact

Voor aanmelding als vrijwilliger en/of teams of voor meer informatie www.samenloopvoorhoop.nl/apeldoorn. Voor alle actuele informatie volg ons ook op Facebook of op Instagram

Samenloop voor Hoop Apeldoorn

Gedurende 24 uur, van zaterdag 29 juni 14.00 uur tot zondag 30 juni 14.00 uur wandelen teams en individuele lopers over een speciaal uitgezet parcours in het Mheenpark om zoveel mogelijk geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Daaromheen vinden allerlei activiteiten plaats, waaronder een Kinderloop van 24 minuten. Het wordt dus een fantastisch evenement voor jong en oud.

KWF Kankerbestrijding

Tijdens de SamenLoop voor Hoop van KWF Kankerbestrijding worden (ex‑)kankerpatiënten en hun naasten gesteund en in het zonnetje gezet. De 24-uurswandelestafette is daarnaast bedoeld om geld op te halen ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaken en de bestrijding van kanker.

SamenLoop voor Hoop Apeldoorn

De organisatie verwacht dat het een mooi en bijzonder weekend wordt. Een aantal teams heeft zich al voor SamenLoop Apeldoorn ingeschreven en velen zullen nog volgen. Er is vermaak voor alle bezoekers, van diverse optredens tot verschillende activiteiten. Alle informatie over het evenement staat vermeld op de site www.samenloopvoorhoop.nl/apeldoorn.