Koning Willem-Alexander opent nieuwe Park Paviljoen van Park de Hoge Veluwe

Foto: Impressie Architectencombinatie MonadnockDe Zwarte Hond

Niemand minder dan Koning Willem-Allexander zal vrijdag 21 juni het Park Paviljoen openen. Het centrumgebied is deze dag afgesloten. Zaterdag 22 en zondag 23 juni is het dit deel wel weer geopend voor publiek.

Vrijdag 21 juni: officiële opening door Koning Willem-Alexander

De officiële opening is alleen voor genodigden. Het centrumgebied is op 21 juni daarom volledig afgesloten voor publiek. Het Parkrestaurant, Bezoekerscentrum, Museonder en de Rijwielwerkplaats (incl. verhuur) zijn gesloten. Fietspaden van en naar het centrum worden omgeleid en wandelingen die in het centrum starten of eindigen zijn niet toegankelijk. De Theekoepel bij Jachthuis Sint Hubertus is wel geopend op 21 juni en ook de rondleidingen door het Jachthuis vinden gewoon plaats. U kunt bij de Theekoepel terecht om een drankje te nuttigen. Toiletten vindt u bij de Theekoepel en bij het Kröller-Müller Museum.

Zaterdag 22 en zondag 23 juni: feestelijk openingsweekend voor publiek

Tijdens het openingsweekend bent u van harte welkom om het Park Paviljoen vanbinnen te bekijken. In diverse ruimtes staan medewerkers klaar om u iets over het nieuwe gebouw te vertellen. Op het plein kunt u genieten van diverse muzikale optredens en een gezellige markt. Tijdens het weekend kunt u ook letterlijk een kijkje nemen in de keuken van het Park Paviljoen. Die keuken is dan nog niet in gebruik, vandaar dat u voor eten en drinken nog terecht kunt in het  tijdelijke restaurant, waar wordt gewerkt met een aangepaste, beperkte menukaart.

Maandag 24 juni: alleen voor genodigden

Op maandag 24 juni vinden er rondleidingen voor genodigden plaats in het Park Paviljoen. Het gebouw is gesloten voor publiek. Het Bezoekerscentrum/Museonder en het tijdelijke Parkrestaurant zijn wel geopend.

Vanaf dinsdag 25 juni: het Park Paviljoen is volledig in gebruik

Het nieuwe Parkrestaurant, de Parkwinkel en de informatiebalies worden op dinsdag 25 juni volledig in gebruik genomen. Vanaf dit moment kunt u er dagelijks terecht voor een kop koffie, een heerlijk diner of bijvoorbeeld een leuk cadeautje. Het Park Paviljoen is de ideale uitvalsbasis voor uw dagje Hoge Veluwe!