In september is de startmaand voor repetities kerstconcert   

Foto: Orchestra Twente

Geef je op voor het projectkoor voor het concert “Merry Christmas”. Na de zomervakantie, maandag 2 september starten de wekelijkse repetities in Apeldoorn van 20.00 – 22.00 uur.  

Koorzang 

We zijn opzoek naar sopranen, alten, tenoren en bassen. Maandag 15 juli is de eerste kennismaking, u bent van harte welkom. Het concert “Merry Christmas” staat in het teken van kerst en is vernoemd naar de gelijknamige film uit 2005, die zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog en als thema de waargebeurde kerstwapenstilstand heeft.  

Samen met solisten 

Dit jaar hebben we topsolisten die aan ons concert gaan meewerken, waaronder  de jonge zeer getalenteerde sopraan Irene Hoogveld. Eric Reddet, lyrisch tenor maakte deel uit van The Platin Tenors en heeft meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest. Bariton Peter Arink is sinds 2007 verbonden aan het koor van de Nederlandse Opera, waar hij ook veelvuldig solistisch is te horen.  

Werken 

Op het programma staan de werken : You’ll never walk alone, Ave Verum van W. A. Mozart, Bridge over troubled water, The First NoelGabriella’s song, I’m dreaming of home, Adeste Fideles. Tevens zal Gospelkidz uit Amersfoort en koorschool Lambertus uit Hengelo hun medewerking verlenen aan het concert. Dit alles begeleid door professioneel symfonieorkest Orchestra Twente, o.l.v. Monique Kokkeler.  

Maandag 15 juli – eerste kennismaking 

Meld je aan via www.OrchestraTwente.nl/apeldoorn ﷟HYPERLINK “mailto:[email protected] en kom maandag 15 juli langs voor de eerste kennismaking. Tevens zullen we dan een stemtest afnemen en je bij de juiste stemgroep indelen.  ( Gigant, Muziekschool Apeldoorn )  

Concerten 

Zondag 8 december 2019, 15.00 uur in de Jacobuskerk te Enschede
Zondag 15 december 2019, 15.00 uur in de Grote Kerk te Apeldoorn 

Meer informatie 

www.OrchestraTwente.nl 
Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.OrchestraTwente.nl/tickets 
Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.