Activiteitencentrum opent zaterdag deuren aan de Dubbelbeek

Foto: Pixabay

Bij ZERO55 Apeldoorn vind je unieke activiteiten zoals karten, bowlen, lasergamen, escaperoom, VR-hal, interactieve klimwand en een gamehal.

Activiteitencentrum

Het gloednieuwe entertainment center aan de Dubbelbeek (Malkenschoten) is zowel bij goed als slecht weer een uitdagend dagje uit. “We organiseren deze open dag voor alle buurtbewoners en andere belangstellenden om een kijkje te kunnen nemen bij ons activiteitencentrum. Karten, bowlen en lasergamen kent bijna iedereen wel, alleen de manier waarop je dit bij ons doet is veel unieker dan men gewend is. Dat tonen we natuurlijk graag. Daarnaast hebben we ook nog wat minder bekende activiteiten die je gezien moet hebben om echt te weten wat het is. Dan heb ik het vooral over onze Virtual Reality Arena en onze Augmented Climbing Wall, echte futuristische activiteiten,” aldus manager Peter Plantenga.

Uniek karten in Apeldoorn

  • De elektrische karts scheuren over een circuit van 320 meter lang. De baan is gecombineerd met een indoor en outdoor area. Elektrische karts rijden vanuit stilstand direct met veel power weg en je hebt geen stank- en herrie-overlast.
  • De bowlingbanen zijn glow in the dark-banen, computergestuurd en te gebruiken met je eigen schoenen. Op de VIP-banen zorgen de projectors voor een extraatje.
  • Het lasergamen is helemaal van deze tijd. Het ouderwetse spelletje is in een 2.0-jasje gegoten waardoor het actiever en tactischer is geworden.
  • In de Virtual Reality-hal kun je met een VR-bril op terecht komen in de meest gekke games. Angry Birds, draken doden of een samurai-vechter worden. Zeg het maar.
  • Ook worden er 2 escape-rooms gebruikt. Vanuit een ruimteschip kun je 2 opdrachten proberen te vervullen. Zijn jullie te laat…?
  • In de gamehal vind je een interactieve klimwand. Naar boven klimmen en punten behalen. Ook staan hier zo’n 50 arcadegames op je te wachten.

Open dag op zaterdag 13 juli

Kom naar de open dag van het gloednieuwe activiteitencentrum ZERO55 Apeldoorn. Het is niet alleen maar kijken op de open dag. Je kunt ook van alle onderdelen gebruik maken. Speciaal op deze dag kan je profiteren van kortingsacties.

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.zero55.nl/apeldoorn.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen