Vue Openlucht Filmfestival in Apeldoorn maakt filmprogramma bekend

Foto: Vue Openlucht Theater

Bioscoopketen Vue en Accress Apeldoorn organiseren voor de 27ste keer het populaire Vue Openlucht Filmfestival.

Oude en nieuwe bioscooptoppers

Van donderdag 22 augustus tot en met zaterdag 31 augustus worden de laatste bioscoophits en filmpremières op een mega filmdoek vertoond in het prachtige stadspark Berg en Bos in Apeldoorn. Het filmprogramma is bekend en de verkoop voor het filmfestival is van start gegaan. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze website. Online zijn kaarten te koop voor €10,-. Aan de kassa kost een kaart €12,50. Vue Movie Pass houders kunnen voor €2,50 een kaart kopen voor het festival.

Jaarlijks terugkerend succes

Mede dankzij de unieke locatie midden in de natuur is het Vue Openlucht Filmfestival de laatste jaren uitgegroeid tot een groot succes. Ook dit jaar biedt het filmfestival 1000 zitplaatsen in de buitenlucht en een overdekte tribune met 500 zitplaatsen. Het filmaanbod is dit jaar enorm gevarieerd.

Filmprogramma Vue Openlucht Filmfestival

Het programma bestaat onder andere uit de voorpremière van de actiefilm Anna, de première van sci-fi film Matrix en ook The Lion King wordt vertoond. Daarnaast wordt de succesfilm Bohemian Rhapsody nog één keer exclusief vertoond op het filmfestival.

Wild donderdag 22 augustus
Anna (voorpremière) vrijdag 23 augustus
Toy Story 4 zaterdag 24 augustus
Stuber zondag 25 augustus
Midsommar maandag 26 augustus
Poms dinsdag 27 augustus
Blinded By The Light woensdag 28 augustus
Matrix (première) donderdag 29 augustus
Bohemian Rhapsody vrijdag 30 augustus
The Lion King zaterdag 31 augustus