6 weken Curves fitness voor weinig geld en veel resultaat

Foto: Curves Apeldoorn

Advertorial – Curves Apeldoorn Noord nodigt vrouwen uit Apeldoorn uit om deze zomer kennis te komen maken in de club en zo fitness onderdeel van de gezondheid te laten zijn. Tot en met 31 augustus krijgen vrouwen de kans om gedurende zes weken Curves Apeldoorn Noord te bezoeken voor slechts € 54,-.

Fitnesscircuit van 30 minuten

De Curves workout bestaat uit een fitnesscircuit van 30 minuten en is de perfecte voorbereiding voor zomerjurkjes en zonneschijn. Karin IJsseldijk, eigenaresse van Curves Apeldoorn Noord: “Bij Curves train je op toestellen met hydraulische weerstand. Hiermee bouw je spierkracht op en vergroot je je uithoudingsvermogen. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze manier van sporten zeer effectief is bij gewichtsverlies, spierversteviging en het krijgen van meer energie. Voor elke vrouw, ongeacht haar leeftijd of lichaamsbouw.”

“Wij maken met onze circuitcoaches de start gemakkelijk en je dromen groot”, zegt Karin. “Deze uitnodiging is een manier om ons fitnesscircuit te leren kennen, voordat je een langdurige verbintenis aangaat. Uit ervaring van de Apeldoornse vrouwen die hier sporten, WETEN wij dat de werking van Curves op je lichaam en gezondheid je verbaast zal doen staan.”

Voor vele jaren terug heb ik een ernstig ongeluk gehad en heb daarbij mijn rug op 2 plekken gebroken, tevens een Whiplash en een niet goed functionerend bekken aan overgehouden. Vele therapieën en fysiobehandelingen ondergaan. Sporten was er niet meer bij voor mij, het werd meer overleven en hoe kom ik de dag door met zo min mogelijk pijn. Er ging een heel proces aan vooraf, van hoe ik alles moest gaan indelen etc etc. Maar het willen sporten bleef me bezig houden en ik mocht na overleg wel op aqua sport. Dit zeker 1 jaar gedaan, maar ik wou meer en door leuke verhalen van een vriendin ben ik bij Curves Apeldoorn Noord gekomen. Heb mijn intake bij Nieke gedaan en zij heeft mij onder haar zeer professionele hoede genomen. Met langzame opbouw van toestellen zat ik met 3 weken aan mijn 2 rondes en 4 extra toestellen. Ik werd wel heel goed in de gaten gehouden door Nieke en collega’s. Na verloop van nog geen 2 maanden voelde ik mijn rug sterker worden en wou wel eens met “planken” beginnen. Ik hield het nog geen 4 tellen vol en kreeg het advies , probeer eerst op je knieën. Dat gedaan en ja hoor ik kon 3 x 10 tellen. Toen dat beter ging ben ik verder gegaan op mijn tenen dus zoals het hoort en zit nu al op 3 x 1 minuut!!!. Dus ik ga er qua conditie goed op vooruit. Ik zou dit dus wel van de daken willen schreeuwen, zo van, geef nooit op en zie wat sporten met je kan doen, mits je goede begeleiding hebt en goed naar je lichaam luistert. Dit is geen garantie dat je zo van je rugklachten afkomt en zeker niet mijn bedoeling om te zeggen, ga sporten en je hebt nergens last meer van. Maar dit is mijn succes verhaal die ik met jullie wil delen en nogmaals veel dank aan alle coaches van Curves Apeldoorn Noord. Jullie hebben er een trouwe Curvette bij! – Bea Singel –

Gezondheidsvoordelen

Universitair onderzoek heeft bewezen dat het Curves workout programma belangrijke gezondheidsvoordelen biedt in korte tijd. Uit een 30-dagen studie blijkt dat vrouwen gemiddeld 1 kilo, 0,8% lichaamsvet en 4 centimeter verloren in slechts vier weken tijd.

Onderzoek heeft ook aangetoond dat het effect van Curves op de lange termijn ziekten kan voorkomen, zoals obesitas. Volgens de Wereld Gezondheid Organisatie zijn er wereldwijd meer dan 1,5 miljard volwassenen met overgewicht. Een groot aantal levensbedreigende aandoeningen – zoals diabetes, hart- en vaatziekten en kanker – gaat vaak gepaard met overgewicht. De Curves workout is speciaal voor vrouwen gemaakt om hun afweersysteem te versterken tegen deze ziekten.

“Regelmatige lichaamsbeweging en een gezonde voeding zijn onze beste wapens in de strijd tegen dit soort ziekten”, legt Karin uit. “We zijn ervan overtuigd dat Curves je hiervoor de tools geeft. Is een goede gezondheid je dat niet waard?” Karin: “Ik merk dat vrouwen die bij ons komen sporten zich prettig voelen. De gezelligheid, aanmoediging en begeleiding die je bij Curves vindt, vind je in geen enkele andere sportschool. Kom gewoon eens langs aan de Koninginnelaan 68B om het zelf te ervaren!”

Wil je weten hoe je je kunt aanmelden voor de 6 weken voor € 54,- aanbieding, neem dan contact op met Curves Apeldoorn Noord aan de Koninginnelaan 68B, telefoonnummer: 055-5214420.

Zie ook www.curvesapeldoornnoord.nl, en www.facebook.com/curvesapeldoornnoord.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen