Onderzoek door gemeente naar faciliteiten nieuw zwembad

Foto: Pixabay

De gemeente doet onderzoek naar de mogelijkheid voor de bouw van een nieuw zwembad. Ze kijken daarbij naar mogelijke locaties, maar ook naar de faciliteiten die een nieuw zwembad moet hebben.

Informatie en ideeën

Op dit moment verzamelen ze informatie en ideeën over mogelijke faciliteiten. In dat kader is al gesproken met de sportverenigingen. Daarnaast vinden ze het ook belangrijk de mening te peilen van inwoners die de zwembaden in Apeldoorn recreatief gebruiken. Bijvoorbeeld voor zwemlessen, baantjes zwemmen of kinderfeestjes. Daarom leggen ze deze en volgende week een vragenlijst voor aan de bezoekers van de zwembaden. De informatie die ze hieruit verzamelen, gebruiken ze als input voor het nemen van een besluit over de inrichting van het zwembad.

Deelnemen aan het onderzoek

Inwoners die zelf goede ideeën hebben over de inrichting van het nieuwe zwembad, kunnen een vragenlijst invullen. Maandagochtend 5 augustus zijn gemeentemedewerkers te vinden in De Sprenkelaar en dinsdagochtend 6 augustus in het Boschbad. Op 1 augustus stonden zij in zwembad Malkander. Inwoners die geen tijd hebben om langs te komen, kunnen de vragenlijst digitaal invullen. Dit kan tot en met vrijdag 9 augustus.