Laura Fygi treedt 7 september op in Apeldoorn

Foto: Fletcher

Op zaterdag 7 september 2019 geeft Laura Fygi een exclusief concert in Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn. Tijdens dit unieke concert wordt de jazz-zangeres begeleid door het Vincent Grit Trio.

Exclusief concert van Laura Fygi in Apeldoorn

Haar stem, prachtige dictie en perfecte timing geven haar alle vrijheid om te zijn wie ze wil zijn: een internationale ster die met hetzelfde gemak in de Londendse Ronnie Scott’s Jazzclub als op de allergrootste podia staat. Ze maakt van een song een verhaal dat u rechtstreeks in uw hart raakt.

Unieke nieuwe cd

Afgelopen jaar tekende ze bij een nieuwe platenmaatschappij in Shanghai en begin 2019 verschijnt haar CD ‘Laura goes East’, die helaas in Nederland niet te koop zal zijn. Natuurlijk zorgt Laura ervoor dat ze er een aantal mee neemt naar Fletcher! Dus laat u betoveren bij Laura Fygi in Apeldoorn.

Meer info

Mis dit speciale concert niet en bestel nu uw ticket of arrangement met diner en/of overnachting via de website van Fletcher Events. De tickets kunnen besteld worden via 055-3554555 of aan de receptie op Soerenseweg 73 in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie over dit concert en vele andere evenementen van Fletcher Events op www.fletcherevents.nl