Kom naar de Apeldoornse vrijwilligersmarkt in oktober op het Zwitsal-terrein

Foto: Pixabay

Op zaterdag 12 oktober vindt de derde editie van de Proeverij voor Vrijwilligerswerk plaats. Deze markt is speciaal bedoeld voor bedrijven die op zoek zijn naar vrijwilligers én mensen die graag vrijwilligerswerk zouden willen doen. Het thema van de Proeverij voor Vrijwilligerswerk 2019 is “werven & behouden van vrijwilligers”

Elkaar leren kennen

De Proeverij voor Vrijwilligerswerk heet niet voor niets zo: (toekomstige) vrijwilligers én organisaties die met vrijwilligers werken uit Apeldoorn, krijgen de mogelijkheid elkaar te leren kennen, te inspireren en kennis te delen. Dit doen zij door te proeven aan de vele smaken die het vrijwilligerswerk te bieden heeft. De Proeverij is een ontmoetingsplek voor organisaties, verenigingen en stichtingen die op zoek zijn naar vrijwilligers en voor mensen die wellicht vrijwilligerswerk willen doen.
Hiermee geven we (toekomstige) vrijwilligers én organisaties die met vrijwilligers werken, de mogelijkheid elkaar te leren kennen, te inspireren en kennis te delen. Dit door te proeven aan de vele smaken die het vrijwilligerswerk te bieden heeft.

Interesse?

Ben jij ook geïnteresseerd om je vrijwillig in te zetten, maar weet je nog niet waarvoor? Kom dan kijken op 12 oktober 2019 naar de Proeverij voor Vrijwilligerswerk bij Zwitsal aan de Vlijtseweg. De hele dag presenteren zich daar diverse organisaties en laten ze zien waarom het leuk en waardevol en zinvol is om bij hen aan de slag te gaan. Tijd: 11.00 tot 15.00 uur. In hallen 10, 11 en 14.

Op de hoogte blijven?

Volg ons op facebookTwitter en kijk regelmatig op www.proeverijvrijwilligerswerk.nl

Proeverij voor Vrijwilligerswerk wordt mede mogelijk gemaakt door: Apeldoorn Pakt Aan, stichting Present Apeldoorn, Platform Ertoe doen, Platform Vrijwilligers Coördinatoren Apeldoorn e.o., Sportraad Apeldoorn.