Laatste week van basisschoolvakantie gereserveerd Vakantie Bijbel Feest

Foto: Vakantie Bijbel Feest

Kerk De Fontein organiseert dit jaar voor het eerst het Vakantie Bijbel Feest in de wijk Zuidbroek in Apeldoorn.

Laatste week van basisschoolvakantie

Het is voor alle kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool! Het maakt niks uit of je nu wel of niet wat van de Bijbel weet, iedereen is welkom! We hebben een super leuk programma klaar liggen met muziek, toneel, gesprekjes en leuke activiteiten. Deelname is gratis.

Thema

Het thema van het Vakantie Bijbel Feest is ‘SchatRijk!’. Samen met de kinderen gaan we ontdekken wie God is / wie Jezus is door op zoek te gaan naar de schatten die in de Bijbel staan. Door deze schatten leren de kinderen God op een laagdrempelige manier beter kennen.

Wanneer en waar?

28, 29 en 30 augustus van 9.45 – 12.00 uur. Vrijdag 30 augustus gaan we aansluitend ook nog pannenkoeken eten. Het feest is in Wijkcentrum Kristal, Distelvlinderlaan 200 in de wijk Zuidbroek in Apeldoorn. We zouden het fijn vinden als we van te voren weten of uw kind komt zodat we rekening kunnen houden met genoeg materialen en begeleiding. Aanmelden kan via [email protected].

Geloofsgemeenschap de Fontein

Het Vakantie Bijbel Feest is een initiatief van Geloofsgemeenschap De Fontein (PKN). Elke zondag wordt er in het wijkcentrum Het Kristal een dienst gehouden. Bekijk deze website voor meer informatie over de Fontein.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het Vakantie Bijbel Feest? Ga naar www.vakantiebijbelfeestzuidbroek.nl