Summer Picnic met zo’n 750 luchtgekoelde Volkswagens strijkt voor 9e keer neer bij Boschbad

Foto: Pixabay

In het weekend van 20 tot en met 22 september 2019 vindt bij het Openluchtbad Boschbad voor de 9de keer The Summer Picnic plaats.

Oude Volkswagens

Op dit inmiddels internationaal bekende evenement verzamelen zich zo’n 750 luchtgekoelde Volkswagens voor een uniek festival met live muziek, foodtrucks en diverse activiteiten voor de hele familie. Gedurende dit weekend weten zo’n 7500 bezoekers uit 17 landen deze Summer party te vinden. De hippie-achtige sfeer is relaxed en vrolijk en de muziek varieert van akoestische singer-songwriters tot Dj’s en livebands. Op de velden rondom het Boschbad kan worden gekampeerd en bij warm weer is een duik in het prachtige zwembad heerlijk verkoelend.

Activiteiten

Zwembad, (live)muziek, diverse kraampjes en nog veel meer: het wordt een weekend vol vermaak! Voor zwemmen, zonnen, sporten en spelen krijg je royaal de ruimte in het Boschbad, het grootste openluchtzwembad van Nederland. Naast een enorm recreatiebad met een spetterende waterspeeltuin, is het heerlijk zwemmen in het wedstrijdbad van maar liefst 50 meter. Voor de kleine badgasten is de waterpret groot in het overzichtelijke en door een speelstrand omringde peuterbad. Tevens kun je er tafeltennissen, beachvolley- en basketballen en er is een mega springkussen voor de kinderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen