Groot onderhoud van 3 weken met afsluitingen en omleidingen start volgende week

Foto: Pixabay

Provincie Gelderland voert wegwerkzaamheden uit aan de Hoenderloseweg en Deelenseweg (N804), tussen de Koningsweg (N311) in Schaarsbergen en de Otterloseweg (N304) bij Hoenderloo. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid tussen 14 oktober en 8 november 2019.

Omleiding

Tussen 14 oktober en 8 november 2019 leiden we doorgaand verkeer om via de Koningsweg (N311), Arnhemseweg (N310) en Apeldoornseweg (N304). Fietsers leiden we om via de Paalbergweg, Krimweg, Woeste Hoefweg, Oude Arnhemseweg en Apeldoornseweg. Verkeersregelaars geven aan hoe bestemmingsverkeer moet rijden. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Werkzaamheden

We vervangen de asfaltdeklagen in Hoenderloo en er komen meerdere drempels en plateaus. Tussen de noordelijke grens van de bebouwde kom van Hoenderloo en de Otterloseweg (N304) in de gemeente Apeldoorn gaat de snelheid omlaag van 80 naar 60 km/uur. Bij de kruising Houtkampweg / Krimweg komt een veilige oversteekplaats voor fietsers. Verder halen we twee wildroosters weg die geen functie meer hebben, krijgen de lantaarnpalen ledverlichting en onderhouden we een aantal duikers.

Samen werken aan verminderen van overlast

Bij het werken aan de weg doet de provincie er alles aan om de overlast zo min mogelijk te laten zijn. Maar hinder is niet te vermijden. Wij verzoeken iedereen om zich aan de omleidingsroutes te houden. Dat is in het belang van de veiligheid, voorkomt overlast aan de omgeving en het is beter voor het milieu.

Meer informatie groot onderhoud

Meer informatie over het project vindt u op www.gelderland.nl/N804. Actuele informatie over werkzaamheden en omleidingsroutes vindt u op www.bereikbaargelderland.nl.