Inpakhuis epicentrum sinterklaasviering in Apeldoorn

Foto: Pixabay

Apeldoorn maakt zich klaar voor de landelijke intocht van Sinterklaas op 16 november. Met nog een week te gaan op de aftelklok op sintinapeldoorn.nl wordt het kinderfeest steeds meer zichtbaar in de stad. Vanaf zaterdag 9 november is daar een bijzondere plek bij gekomen, midden in de binnenstad opende pop-upstore het Inpakhuis haar deuren.

Inpakhuis als centrale plek

Het Inpakhuis is de centrale plek voor de sinterklaasviering in Apeldoorn. Voor inwoners van Apeldoorn, voor ondernemers in de stad en voor bezoekers van de intocht. Enerzijds is het Inpakhuis een informatiepunt. Voor iedereen die wil weten of ze bereikbaar blijven op 16 november. En voor bezoekers van de intocht die bijvoorbeeld op zoek zijn naar de dichtstbijzijnde horeca. Anderzijds is het Inpakhuis een bolwerk van creativiteit voor kinderen. Van jong tot oud kunnen kids knutselen, kleuren en hulp krijgen bij het maken van surprises en gedichten.

Wat is er nog meer?

Verder gaan de voetjes van de vloer tijdens de Pietengym, staan er meet&greets met Sint en Piet op de planning en is er ruimte voor ondernemers om aan te haken bij de feestelijkheden. Een van de voorbeelden daarvan is de Oxener wereldrecordpoging schoen zetten in Apeldoorn. Initiatiefnemer Peter Rijkers van Oxener roept iedereen op zijn of haar schoen naar het Inpakhuis te brengen, want er zijn meer dan 2.000 schoenen nodig om het record te verbreken.

Openingstijden Inpakhuis

Het Inpakhuis is geopend voor, tijdens én na de intocht van Sinterklaas in Apeldoorn.

  • Zaterdag 9 november: 14.00 uur – 17.00 uur
  • Maandag 11 november t/m vrijdag 15 november: 13.00 uur – 20.00 uur
  • Zaterdag 16 november: 08.00 uur – 17.00 uur
  • Tussen 17 november en 5 december: elke woensdag tot en met zondag van 13.00 – 17.00 uur

Programma Inpakhuis

Het programma van het Inpakhuis is onder voorbehoud.

Inpakhuis