Toernooi vol talenten zaterdag 11 januari bij csv Apeldoorn

Foto: Pixabay

Op zaterdag 11 januari trapt de JO13-jeugd van csv Apeldoorn het jaar af met de allereerste editie van het wintertoernooi ‘Tournament of Talent’.

Toppers op de velden

Twaalf teams onder dertien uit Gelderland, Overijssel, Friesland en Utrecht zullen strijden om de trofee. Het Tournament of Talent vindt plaats op het complex van csv Apeldoorn.  Het toernooi vindt plaats van 10:00 tot 17:00 uur bij csv Apeldoorn in het Orderbos. De toegang is gratis.

Sterke bezetting

Alle deelnemende clubs spelen op divisieniveau. Maar liefst drie betaald voetbalclubs geven acte de presence: Go Ahead Eagles, de Graafschap en Cambuur. Ze zullen het opnemen tegen de beste voetballertjes van topamateurclubs als Excelsior’31, Elinkwijk en DVS’33. Uit Apeldoorn doen WSV en uiteraard csv Apeldoorn mee.

Ambitie

Niet alleen qua bezetting maar ook qua organisatie heeft de organiserende vrijwilligersgroep alles uit de kast gehaald. Zo werd de loting verricht door niemand minder dan Soufiane Touzani, krijgt ieder team een eigen host en heeft het toernooi haar eigen website en logo. De wedstrijden worden geleid door uitstekende KNVB-scheidsrechters. De ambitie is om het toernooi uit te laten groeien tot een sportief en organisatorisch evenement van formaat.

Extra activiteiten

Wil je zien hoe goed de beste voetballertjes uit vier provincies al zijn? Iedereen is harte welkom op zaterdag 11 januari bij csv Apeldoorn. Voor de deelnemers en toeschouwers zijn er tussendoor leuke extra activiteiten zoals voetbaldart en e-gamen tegen Tony Kok van PEC Zwolle. Of geniet van heerlijk eten waaronder een heuse midwinter BBQ.

Meer info

De toegang voor het toernooi is gratis. Alle info over de teams, het toernooi en de extra activiteiten is te vinden op csvtournamentoftalent.nl