Van de 126 best beoordeeld bedrijven op Telefoonboek.nl komen er 3 uit Apeldoorn

Foto: Pixabay

Veel bedrijven in Apeldoorn worden door hun klanten goed beoordeeld. Telefoonboek.nl van ondernemersportaal Places.nl bekeek de beoordelingen en licht in dit artikel de drie best beoordeelde uit.

Opbouw van het onderzoek

De 126 bedrijven die het hoogste scoorden op online bedrijvengids Telefoonboek.nl zijn meegenomen in het onderzoek. Deze bedrijven ontvingen hier in totaal 2.656 ratings. Een rating is een cijfer tussen de 1 (zeer ontevreden) en 10 (zeer tevreden). Klanten kunnen bedrijven via de online bedrijvengids beoordelen op basis van telefonische bereikbaarheid, service, prijs/kwaliteit verhouding en algemene indruk. Op basis van deze ratings wordt een gemiddelde score aan elk bedrijf toegekend.

Gemiddelde score: 9.1

De 126 bedrijven hadden een gemiddelde score van 9.1. Klanten waren dus erg te spreken over deze organisaties. De hoog scorende bedrijven opereren in verschillende branches, van taxibedrijf tot schoonheidsspecialist, van bakkerij tot beveiliging en van nagelsalon tot installatiebedrijf.

Top drie best beoordeelde bedrijven

Alle bedrijven die zijn onderzocht worden erg goed beoordeeld, maar er zijn drie bedrijven geselecteerd met de meeste positieve ratings. De bedrijven in de top drie hebben in totaal meer dan 80 beoordelingen ontvangen via Telefoonboek.nl en Google, waarvan meer dan 40 unieke ratings.

Accu Service 24/7 Apeldoorn: Met een gemiddelde score van 9.6 op Telefoonboek.nl op basis van 43 reviews en 4.8 sterren op Google op basis van 102 reviews. Accu Service 24/7 is een auto-accu verkoper in Apeldoorn. Klanten zijn vooral tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en service van deze verkoper. “In de middag een bericht gestuurd naar 24/7 Accu Service, in de avond werd deze al geleverd en met een blijde lach geplaatst! Super service, absoluut een aanrader!”  – review Praktijk Accu Service 24/7.

Praktijk Puur4jou!: Met een gemiddelde score van 9.6 op Telefoonboek.nl op basis van 119 reviews. Bij Praktijk Puur4jou! kunt u terecht voor voedingsadviezen, ontspanningsmassages, coachgesprekken en adem- en ontspanningsoefeningen. Ook geeft de praktijk aan gespecialiseerd te zijn in contourverbetering, huidverstrakking en anti-cellulite aanpak. “Ik ben aan de sportvastenkuur begonnen met het idee: baat het niet dan schaadt het niet. Maar het bleek veel meer dan dat. Ben nu al 4 kilo kwijt en ik voel me echt fit en vol energie!” – review Praktijk Puur4jou!.

Asmin Hairstudio: Met een gemiddelde score van 9.4 op Telefoonboek.nl op basis van 54 reviews en 4.5 sterren op Google op basis van 27 reviews. Asmin Hairstudio is een kapsalon in Apeldoorn. Klanten zijn vooral te spreken over de prijs/kwaliteit verhouding van de kapsalon, die met een 9.4 wordt beoordeeld. Dit blijkt onder andere uit de volgende reviews: “Vriendelijk, goedkoop en goede kwaliteit.” en “Beste kappers van Apeldoorn!”