Bas Jansen nieuwe regiodirecteur Apeldoorn bij ’s Heeren Loo

Foto: 's-Heerenloo

Met ingang van 1 maart 2020 is Bas Jansen (49) benoemd tot regiodirecteur Apeldoorn. Hij wordt de opvolger van Jan te Loeke die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt.

Van verpleegkundige tot management

Bas Jansen volgde onder andere een opleiding tot IC-CC verpleegkundige bij Gelderse School, heeft zijn bachelor management in de zorg behaald en verder gestudeerd tot Master of Health Administration en Master of Science bij Tias Business School en de Universiteit van Tilburg. Hij heeft diverse managementfuncties vervuld bij Gelre ziekenhuizen en ziekenhuisorganisatie Isala. Zo was hij bij Isala onder andere verantwoordelijk voor de RVE Anesthesiologie, het pijncentrum en de OK-complexen van beide ziekenhuislocaties. Daarnaast was hij ad interim verantwoordelijk voor de RVE IC en Traumazorg. Bij Gelre ziekenhuizen was hij manager zorg en bedrijfsvoering van diverse zorgeenheden.

Bas Jansen regiodirecteur

Bas: ‘Ik kijk er naar uit om bij ’s Heeren Loo te gaan werken. Het lijkt me een prachtige organisatie waar mijn ervaring uit de complexe ziekenhuiswereld zeker van toegevoegde waarde zal zijn. De HR-visie en de drie beloften uit de koers spreken me bijzonder aan. Als directeur maar vooral ook als mens streef ik er altijd naar om het beste in mensen naar boven te halen. Als iedereen in zijn kracht staat, bereik je samen meer.’